Αγγλία

Μπενίτεθ: «Η Λίβερπουλ είναι το σπίτι μου»

Δεν ξεχνάει την Λίβερπουλ με την οποία κατά το παρελθόν έζησε όμορφες στιγμές ο Ράφα Μπενίτεθ, όπως δήλωσε ο νυν τεχνικός της Νιούκαστλ, στην συνέντευξη Τύπου.

Δεν ξεχνάει την Λίβερπουλ με την οποία κατά το παρελθόν έζησε όμορφες στιγμές ο Ράφα Μπενίτεθ, όπως δήλωσε ο νυν τεχνικός της Νιούκαστλ, στην συνέντευξη Τύπου, λίγο πριν από την αυριανή αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του.

Τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κόκκινοι», αλλά και τις ιστορικές στιγμές που έζησε με αυτούς κατά την διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο του Μεγάλου Λιμανιού, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής των «καρακαξών, λίγο πριν τον μεταξύ τους αγώνα.

Αναφορικά με τα προβλήματα που παρουσιάζει η Λίβερπουλ στην άμυνα, ο Μπενίτεθ δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως επειδή η Λίβερπουλ είναι τόσο επιθετική, παρουσιάζει προβλήματα στην άμυνά της. Είναι να σαν καλύπτεσαι με μια πολύ μικρή κουβέρτα, όπου όταν καλύπτεις κάτι, τότε μένει κάτι άλλο ακάλυπτο και κρυώνεις».

Ενώ τέλος συμπλήρωσε, για τις όμορφές στιγμές που έζησε κατά την διάρκεια της θητείας του στον πάγκο των «κόκκινων»:

«Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, καθώς με την Λίβερπουλ έζησα όμορφες στιγμές και αναμνήσεις. Νιώθω την πόλη του Λίβερπουλ σαν τον σπίτι μου, καθώς εκεί μένει η οικογένειά μου».


Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x