Ισπανία

Μπενζεμά: «Φέτος έχω περισσότερες ευθύνες»

Στις αυξημένες ευθύνες που έχει στη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και στον τρόπο που το διαχειρίζεται, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Καρίμ Μπενζεμά.

Δηλώσεις σχετικά με τον διαφορετικό ρόλο που έχει φέτος στη «βασίλισσα» καθώς και στις αυξημένες ευθύνες που έχει να αναλάβει, έκανε ο Καρίμ Μπενζεμά.

«Σε κάθε παιχνίδι έχω στόχο να σκοράρω γκολ, να δίνω ασίστ και να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει. Κάθε χρόνο που περνάει έχω και περισσότερες ευθύνες. Φέτος είμαι ο τρίτος αρχηγός της ομάδας και οφείλω να δείξω πράγματα που ίσως να μην είχαν φανεί στο παρελθόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο έβδομος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Mου δίνει αυτοπεποίθηση και την επιθυμία να κάνω ακόμα περισσότερα για το σύλλογο», τόνισε.

Ο Μπενζεμά βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης εννιά χρόνια (αποκτήθηκε από τη Λιόν το καλοκαίρι του 2009), έχοντας σκοράρει μέχρι σήμερα 197 γκολ σε 417 εμφανίσεις. Αδυνατεί, όμως, να ξεχάσει την πρώτη του μέρα στη Μαδρίτη.

«Ακόμα θυμάμαι τη μέρα που πρωτοήρθα. Μου έχει μείνει αυτή η στιγμή διότι ήταν η πρώτη μου φορά στην ομάδα των ονείρων μου. Πώς θα μπορούσα να το ξεχάσω;», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας πως απλώς το ταλέντο δεν αρκεί σε αυτό το επίπεδο.

«Το ταλέντο είναι πολύ σημαντικό αλλά ακόμα σημαντικότερη είναι η σκληρή δουλειά. Μπορείς να κάνει πολλά πράγματα με το ταλέντο αλλά πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για να βρίσκεσαι στο κορυφαίο επίπεδο», πρόσθεσε.

Ο Μπενζεμά την περυσινή σεζόν σκόραρε μόλις πέντε φορές στο πρωτάθλημα, έχοντας έναν πιο υποστηρικτικό ρόλο δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τη φετινή σεζόν, όμως, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να είναι πλέον κάτοικος Τορίνο, ο 30χρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα ήδη πέντε φορές στα πέντε παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x