Γενικά

Μπενζεμά προς γαλλική ομοσπονδία: «Ξεχάστε με» (pic)

Οριστικά παρελθόν από την εθνική ομάδα της Γαλλίας θα πρέπει να θεωρείται ο Καρίμ Μπενζεμά, έπειτα από την απάντηση του ίδιου, στην δήλωση του προέδρου της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

«Αφήστε με στην ησυχία μου. Ξεχάστε με»...

Με τα λόγια αυτά ο Καρίμ Μπενζεμά έβαλε τέλος και στην παραμικρή πιθανότητα που θα μπορούσε να υπάρχει για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας στο μέλλον.

Βέβαια, την "ατάκα" αυτή του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης την είχε προκαλέσει μια δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ο Νοέλ Λε Γκρετ είχε υπογραμμίσει ότι ο Μπενζεμά δεν θα κληθεί ξανά στους τρικολόρ ασκώντας εντονότατη κριτική στην αγωνιστική του κατάσταση.

Αυτή προκάλεσε το ξέσπασμα του Μπενζεμά στο προφίλ του στο twitter.

«Θα ήθελα να σας ζητήσω να με αφήσετε στην ησυχία μου και να με ξεχάσετε. Η εθνική Γαλλίας είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και αυτό μπαίνει πάνω απ' όλα. Ευχαριστώ», έγραψε απαντώντας στον Λε Γκρετ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το όνομα του Καρίμ Μπενζεμά είχε αναμειχθεί στην υπόθεση εκβιασμού του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, γεγονός που τον είχε θέσει εκτός ομάδας επ’ αόριστον.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x