Stoiximan Super League

Μπεργκ: «Αβάσιμη καταγγελία της Μπρόντμπι, δεν είδα κανένα πανό»

Για πρώτη φορά μετά τα επεισοδιακά ματς με την Μπρόντμπι μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι ποτέ δεν έκανε ρατσιστικό σχόλιο κατά οποιουδήποτε παίκτη των Δανών.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μάρκους Μπεργκ, μιλώντας για πρώτη φορά μετά τα όσα έγιναν στα δύο ματς κόντρα στην Μπρόντμπι, αφού ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έκανε ρατσιστικό σχόλιο σε αντίπαλό του.

Ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκό χαρακτήρισε ως αβάσιμη την καταγγελία που έχει καταθέσει η Μπρόντμπι εις βάρος του και πρόσθεσε ότι δεν είδε το πανό των Δανών στο δεύτερο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Expressen»:

«Μέσα στο ματς τα νεύρα είναι αυξημένα, όμως, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, ούτε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αυτοί έκαναν καταγγελία στην UEFA και δεν μπορώ να καταλάβω που την βασίζουν».

Για το πανό των οπαδών της Μπρόντμπι: «Ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Δεν έπεσε στην αντίληψη μου κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν θέλω να το σχολιάσω. Το αφήνω σε αυτούς. Το σημαντικό είναι πως περάσαμε στους ομίλους».

Για τον Πίρι που δεν του έδωσε το χέρι στη δεύτερη αναμέτρηση: «Αυτό αφορά τον Πίρι. Εγώ ήμουν συγκεντρωμένος στο ματς. Έκανα την καθιερωμένη κίνηση, έδωσα το χέρι μου σε όλους. Στην εθνική κανείς δεν συζητά για αυτό. Έγινε μεγάλο θέμα από τα media. Αυτοί που ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είμαι».

Τέλος, επειδή ρωτήθηκε και πάλι για το ματς με την Μπρόντμπι, φανερά εκνευρισμένος, είπε: «Εξαρχής ζήτησα τον σεβασμό σας. Μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x