Stoiximan Super League

Μπεργκ: «Καλό που αποσυρθήκαμε σε ξενοδοχείο»

Υπέρ της απόφασης του Στραματσόνι να «μαντρώσει» τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Μπεργκ σε σουηδική εφημερίδα. Τι είπε για την επέκταση συμβολαίου και οι πληροφορίες των Σουηδών για Νιούκαστλ και Κίνα.

Σύμφωνο βρίσκει τον Μάρκους Μπεργκ η απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι να αποσυρθεί η ομάδα του Παναθηναϊκού σε ξενοδοχείο μετά το 1-1 στη Νέα Σμύρνη, όπως δήλωσε στη σουηδική Expressen.

«Μένουμε σε ξενοδοχείο εδώ και τέσσερις νύχτες. Επομένως πρέπει να βρεθούμε μαζί ως ομάδα και να μιλήσουμε για κάποια θέματα. Είναι καλό που το κάναμε πριν το πράγμα ξεφύγει κι άλλο», τόνισε ο φορ των «πράσινων».

«Είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς δεν πάει καλά. Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά εμείς δεν παίξαμε καλά. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχουμε καλό και μεγάλο ρόστερ. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Απλώς δεν είχαμε καλή απόδοση», πρόσθεσε.

Το ρεπορτάζ των Σουηδών αναφέρει πως η επέκταση συμβολαίου του Μπεργκ ως το 2019 θα τεθεί σε ισχύ από τον Ιανουάριο, ενώ μεταφέρει την πληροφόρησή της πως το καλοκαίρι απορρίφθηκαν προτάσεις από Νιούκαστλ και από ομάδες της Κίνας, με τον Παναθηναϊκό να αξιώνει (σύμφωνα με την εφημερίδα) το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ!

«Στην πραγματικότητα δεν τέθηκε ποτέ θέμα να φύγω. Υπήρξαν κάποιες προτάσεις, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήρθαν στα χέρια μου. Δεν ήμουν και πολύ πεινασμένος για να φύγω για να είμαι ειλικρινής. Τίποτα δεν έφτασε στο τραπέζι μου και δεν συζήτησα καν το θέμα με το κλαμπ. Μου αρέσει πολύ εδώ και ακόμα έχω μεγάλους στόχους που θέλω να πετύχω με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε.

Πάντως εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην Γκέτεμποργκ. «Θα ήταν μεγάλο όνειρο και χαρά συνάμα να κλείσω την καριέρα μου στην Γκέτεμποργκ. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον, αλλά πέρασα υπέροχα σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει σε άλλο σουηδικό σύλλογο».

Τέλος, για τις καταγγελίες του Πίρι περί ρατσιστικής επίθεσης από τον ίδιο, είπε: «Αυτό έχει τελειώσει και αποτελεί παρελθόν. Τίποτα δεν έγινε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x