Αγγλία

Μπερνάρντο Σίλβα: «Δουλεύουμε σκληρά και θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League μίλησε ο Πορτογάλος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Στο υψηλό επίπεδο και στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στο φετινό αγγλικό πρωτάθλημα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στα αγγλικά Μέσα ο Μπερνάρντο Σίλβα: «Πιστεύω πως θα είναι πολύ πιο δύσκολο από πέρσι. Την περασμένη σεζόν κανείς δεν περίμενε να κερδίσουμε τόσα πολλά παιχνίδια. Φέτος οι υπόλοιπες ομάδες κάνουν εξαιρετική δουλειά. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα παλεύουμε σε κάθε ματς για τους τρεις βαθμούς, για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε ένα ακόμη πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος μέσος αναφέρθηκε και στις ομάδες που διεκδικούν τη φετινή Premier League: «Η Λίβερπουλ και η Τσέλσι είναι πολύ δυνατές φέτος, όπως και η Άρσεναλ. Ακόμα και η Τότεναμ μπορεί να διεκδικήσει πράγματα φέτος. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που έχουμε καταφέρει να πάρουμε επτά βαθμούς εκτός έδρας κόντρα στις τρεις από τις τέσσερις αυτές ομάδες».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι ακόμα αρχή της σεζόν και όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να μην επαναπαυθούμε σε καμία περίπτωση».


Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x