Αγγλία

Μπερνάρντο Σίλβα:«Ο Αγουέρο είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο»

Το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ πρόκειται να σπάσει ο Σέρχιο Αγουέρο, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα.

Το εγκώμιο του Αγουέρο έπλεξε ο συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, αφού, όπως δήλωσε, ο Αργεντινός είναι ικανός να σπάσει το ρεκόρ των γκολ του Άλαν Σίρερ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο παλαίμαχος άσος της Νιούκαστλ βρίσκεται στην κορυφή με 260 γκολ, ενώ ο Αγουέρο έφτασε τα 148 μετά τη νίκη με 2-0 επί της Μπράϊτον το Σάββατο.

«Νομίζω ότι μπορεί να το κάνει, έχει τις δυνατότητες. Κάθε σεζόν συνεχίζει να σημειώνει γκολ και ελπίζει ότι μπορεί να μας βοηθήσει να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός των «Πολιτών» .

«Ο Αγουέρο είναι ο καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι», πρόσθεσε. Αν δεν είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο τότε ένας από τους καλύτερους. Είναι ένας μύθος όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για την Πρέμιερ Λιγκ», επεσήμανε ο Σίλβα για τον 30χρονο, που έχει ήδη πετύχει πέντε γκολ σε επτά εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

«Θα πρέπει να θαυμάζετε τους παίκτες που σκοράρουν 30 γκολ και την επόμενη σεζόν δεν ξεκουράζονται, γιατί θέλουν να σκοράρουν 30 ή 40 πάλι. Αν φτάσει σε αυτό το επίπεδο θα είναι ακόμα καλύτερο, γιατί όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο Άλαν Σίρερ για το αγγλικό ποδόσφαιρο».

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x