Αγγλία

Μπήκε και το… γύρισε ο Ράσφορντ για τη Γιουνάιτεντ!

Η Μπόρνμουθ προηγήθηκε μόλις στο 11’, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «επέστρεψε» και με το γκολ του Ράσφορντ -που είχε μπει αλλαγή- στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε τη νίκη με 2-1.

Ιδαίτερα συναρπαστικό ήταν το ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στην Premier League. Εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας της Μπόρνμουθ με 2-1, με τον Ράσφορντ να μπαίνει αλλαγή στο 58’ και να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα με το τέρμα που πέτυχε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Τα «κεράσια» δεν είχαν γνωρίσει την ήττα εδώ και δύο μήνες, ενώ μέσα στο γήπεδό τους ήταν αήττητα από… πέρυσι. Μάλιστα, αφού πρώτα έκαναν τρεις φάσεις στο πρώτο 10λεπτο, ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 11’, με τον Γουίλσον να αξιοποιεί την σέντρα του Στάνισλας, στεένοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στάθηκαν τυχεροί που δεν ήταν πίσω στο σκορ με περισσότερα γκολ, όταν ο Μαρσιάλ ισοφάρισε μετά από ασίστ του Αλέξις Σάντσεθ, στο 35ο λεπτό, για να οδηγηθούν έτσι οι δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια...

Στην επανάληψη, η Γιουνάιτεντ βελτιώθηκε ενώ στάθηκε άτυχη, με το φάουλ του Γιάνγκ να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Μπέγκοβιτς και τον Ράσφορντ που είχε περάσει στο ματς αντί του Μάτα να παίρνει το… ριμπάουντ αλλά να μην μπορεί να κάνει το 1-2. Καθώς ο Άκε έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Ωστόσο, ο Άγγλος στράικερ… ρεφάρισε με τον καλύτερο τρόπο, σκοράροντας στο 92’, για να χαρίσει έτσι μάλλον απρόσμενα τους τρεις βαθμούς στην ομαδα του, με τη Μάντσεστερ να κάνει για πρώτη φορά φέτος δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο 3/11
Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2
(11' Γουίλσον - 35' Μαρσιάλ, 90'+2' Ράσφορντ)

Κάρντιφ – Λέστερ (17:00)
Έβερτον – Μπράιτον

Νιούκαστλ – Γουότφορντ

Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι

Άρσεναλ – Λίβερπουλ (19:30)

Γουλβς – Τότεναμ (21:45)

Κυριακή 4/11
Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον (17:00)

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας (18:00)

Δευτέρα 5/11
Χάντερσφιλντ – Φούλαμ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x