Stoiximan Super League

Μπίσεσβαρ: «Να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ»

Ο Ολλανδός μέσος παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας βόλεϊ του δικεφάλου, αλλά μίλησε και για τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Μήνυμα στην ΑΕΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας έστειλε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, στο περιθώριο της παρουσίας του στο κλειστό της Πυλαίας, όπου παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα Σύρου για τα ημιτελικά των πλέι οφ. «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς» ήταν τα λόγια του Ολλανδού μέσου, μιλώντας στον Arena FM.

Αναλυτικά, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε:

Για την πρώτη του παρουσία σε αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ: «Ναι είναι η πρώτη φορά και μου άρεσε πάρα πολύ. Όταν ξεκινούν τα πλέι οφ, ξεκινά και το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Είμαι εδώ για να στηρίξω τους φίλους μου παίκτες του ΠΑΟΚ».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ: «Τα παιδιά έκαναν καταπληκτική δουλειά στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Δεν είδα όλο τον τελικό, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Τα πήγαν τέλεια κι ελπίζω να συνεχίσουν έτσι, όπως έκαναν και σήμερα (σ.σ στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου χθες). Εύχομαι να παραμείνουν όλοι υγιείς και να έχουν μία πολύ καλή σεζόν».

Για την παρουσία του κόσμου στους αγώνες της ομάδας βόλεϊ, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ: «Ελπίζω να έρθουν. Αν δεν πάνε όλοι στο βόλεϊ (!), ελπίζω και θέλω να έρθουν στο δικό μας παιχνίδι. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να στηρίξουν την ομάδα βόλεϊ, γιατί το αξίζει. Έχουμε ένα καταπληκτικό γήπεδο και πρέπει σε κάθε αγώνα να έχει όλο και περισσότερο κόσμο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ το αξίζουν αυτό».

Για το πως είναι το κλίμα στην ποδοσφαιρική ομάδα περίπου 20 μέρες πριν τον τελικό με την ΑΕΚ: «Όπως και στο βόλεϊ, έτσι και στο ποδόσφαιρο το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Κερδίσαμε τα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε χαρούμενοι. Αισθανόμαστε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Τότε, όλα μπορούν να συμβούν».

Για το πως αισθάνεται μετά από μία επεισοδιακή εκτός αγωνιστικών χώρων σεζόν με τον ΠΑΟΚ: «Δεν αισθάνομαι πολύ καλά για όσα συνέβησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό. Όταν δουλεύεις τόσο σκληρά και παίζεις το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και παίρνεις πολύ λιγότερα πράγματα από αυτά που αξίζεις, δεν μπορείς να αισθάνεσαι καλά. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε να παραπονιόμαστε. Έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, για να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς. Στο πρωτάθλημα έχουμε ακόμη δύο ματς, που θέλουμε να κερδίσουμε για να αποδείξουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές».

Για το αν άλλαξε η άποψή του για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα μετά απ’ όσα συνέβησαν στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Όχι. Είμαστε πάνω απ’ όλα ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και κάθε παίκτης συμπαθείς τον άλλον πολύ. Αν συνέβαινε το αντίθετο, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Εγώ και οι συμπαίκτες είμαστε καλά μεταξύ μας κι επικοινωνούμε. Η κατάσταση είναι αυτή που περιγράφω και κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει. Κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει όσα βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο, αλλά και τη γνώμη που έχει ο ένας παίκτης του ΠΑΟΚ για τον άλλον. Έχουμε την δική μας άποψη και μένουμε μόνο σε αυτήν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x