Γενικά

Μπλεξίματα στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες για τον Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες ώστε να ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όμως οι Αρχές του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα διότι το διαβατήριό του είχε δηλωθεί ως κλεμμένο.

Κάθε τρεις και λίγο, ο Ντιέγκο Μαραντόνα φαίνεται πως θέλει να ασχολούμαστε μαζί του. Μία με τις εμφανίσεις του, μία με τις δηλώσεις του, τώρα με το… διαβατήριό του! Ο παλαίμαχος Αργεντινός άσσος βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες ώστε να ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όμως οι Αρχές του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα.

Ο λόγος ήταν ότι το διαβατήριο που έδωσε κατά τη διάρκεια του ελέγχου είχε δηλωθεί ως κλεμμένο. Ο Μαραντόνα έβγαλε εκείνη τη στιγμή το δεύτερο διαβατήριο που είχε μαζί του, ωστόσο οι άνθρωποι του αεροδρομίου του είπαν πως δεν μπορεί να ταξιδέψει μέχρι να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί.

Ο Μαραντόνα, πάντως, ήταν έξαλλος από τα όσα συνέβησαν και έκανε λόγο για πολιτική πλεκτάνη. «Κάποιος πολιτικός κρύβεται από πίσω. Ίσως είναι βεντέτα από την πλευρά του προέδρου, Μαουρίτσιο Μάκρι», ήταν τα λόγια του… εξοργισμένου «Ντιεγκίτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x