Γερμανία

Μπόατενγκ: «Δεν ήμουν καλός τη φετινή σεζόν»

Για το ποιο θα είναι το μέλλον του στην ομάδα της Μπάγερν Μονάχου μίλησε ο Ζερόμ Μπόατενγκ σε συνέντευξη που έδωσε στη «Kicker».

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ζερόμ Μπόατενγκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Kicker», λέγοντας για το ποιο θα είναι το μέλλον του στην Μπάγερν Μονάχου. Επίσης ο 30χρονος αμυντικός παραδέχτηκε πως η φετινή σεζόν δεν ήταν καλή.

«Δεν ήμουν καλός αυτή τη σεζόν, ήμουν εκτός σε πολλά παιχνίδια. Σκεφτόμουν την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν που μου είχε κάνει. Ήταν καλή προσφορά για την ομάδα. Είχα τα πάντα και ξαφνικά μου είπαν ότι δεν θα μείνω. Και κανείς δεν μου έδωσε δικαιολογίες», τόνισε ο Γερμανός άσος ενώ πρόσθεσε:

«Προφανώς και συνεχίζω να φαντάζομαι τον εαυτό μου να φορώ τη φανέλα της Μπάγερν και την επόμενη σεζόν. Δεν πρόκειται να φύγω από εδώ, μπορείτε να είστε σίγουροι», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου.

Επιμέλεια: Ταξιάρχης Ντότσικας

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Σον πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Τότεναμ & Σαλάχ πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Λίβερπουλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x