Euro 2024

«Μποϊκοτάζ» των παικτών της Αργεντινής στον Τύπο (video)

Μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Κολομβίας, ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του ανακοίνωσαν πως δεν θα κάνουν δηλώσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κριτική που δέχθηκαν τις τελευταίες μέρες.

«Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε την απόφασή μας να μην μιλήσουμε στον Τύπο. Γράφτηκαν πολλές κατηγορίες για εμάς στον Τύπο και η τελευταία για τον Λαβέτσι ήταν πολύ σοβαρή. Λυπούμαστε που πρέπει να γίνει έτσι, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Γνωρίζουμε πως πολλοί από εσάς δεν συμμετείχατε σε όλο αυτό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς», ήταν η λιτή ανακοίνωση του Λιονέλ Μέσι στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Κολομβίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Μετά την ήττα (3-0) από τη Βραζιλία, ο σταρ της Μπαρτσελόνα και οι συμπαίκτες του δέχθηκαν δριμεία κριτική από τον Τύπο της χώρας τους, και έτσι αποφάσισαν να μην κάνουν καμία δήλωση μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης.

Ακόμη ένας λόγος είναι οι πληροφορίες ενός δημοσιογράφου του «Radio Mitre», Γκαμπριέλ Ανέλο, σύμφωνα με τις οποίες την παραμονή του αγώνα με την Κολομβία: «Ο Λαβέτσι μένει εκτός αύριο (σ.σ για τον αγώνα με την Κολομβία) γιατί κάπνισε ένα τσιγάρο μαριχουάνας» και πρόσθεσε σε νέα ανάρτησή του ότι: «Ο Λαβέτσι καπνίζει το δεύτερο τσιγάρο»!

Δείτε το σχετικό βίντεο




Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x