Champions League

Μπονούτσι: «Δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ από στημένες φάσεις»

Την απογοήτευσή του που η Γιουβέντους έχασε τους τρεις βαθμούς της νίκης δεχόμενη δύο γκολ από στημένες φάσεις εξέφρασε ο Λεάντρο Μπονούτσι.

Εμφανώς απογοητευμένος για το γεγονός ότι η Γιουβέντους δέχτηκε χθες δύο γκολ από στημένα ήταν ο Λεάντρο Μπονούτσι μετά την λήξη της αναμέτρησης για την 1η αγωνιστική του τετάρτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ από στημένες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο η Ατλέτικο πίεζε πολύ και ήμασταν πολύ αργοί στις κινήσεις μας αλλά όταν ξεκινήσαμε και βρήκαμε ρυθμό αρχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Είναι πολύ κρίμα να δέχεσαι δύο γκολ από στημένες φάσεις. Είχαμε αρκετά καλή παρουσία αλλά πρέπει από εδώ και πέρα να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Μια ομάδα όπως η Γιουβέντους δεν είναι δυνατόν να δέχεται γκολ με αυτό τον τρόπο. «Πετάξαμε» δύο βαθμούς και αυτό μας πονάει», επισήμανε ο Μπονούτσι.

Παράλληλα ο Μπονούτσι έκανε μνεία στην μεγάλη ευκαιρία της Γιουβέντους με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να «κλέψει» την νίκη και τόνισε ότι άπαντες στο στρατόπεδο της ιταλικής ομάδας δεν πρέπει να επαναλάβουν στα προσεχή παιχνίδια τα ίδια λάθη.
«Το επίπεδο της αυτοπεποίθησή μας ήταν υψηλό, προκαλέσαμε στην Ατλέτικο αρκετά προβλήματα και το σουτ του Κριστιάνο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού δεν βρήκε στόχο για να πάρουμε την νίκη αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν διψασμένοι για την νίκη και έτσι απογοητευτήκαμε με το τελικό σφύριγμα. Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τα γκολ, τα οποία δεχτήκαμε
», επισήμανε ο αμυντικός των πρωταθλητών Ιταλίας.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x