Ιταλία

Μπονούτσι: «Είναι η καλύτερη Γιουβέντους που έχω αγωνιστεί ποτέ»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πιστεύει πως η φετινή ομάδα της Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή και ταλαντούχα από όλα τα προηγούμενα χρόνια που ο ίδιος αποτελούσε μέλος της.

Μπορεί να επέστρεψε στο Τορίνο κάτω από μεγάλη αμφισβήτηση και γκρίνια, παρ’ όλα αυτά παιχνίδι με παιχνίδι ο Λεονάρντο Μπονούτσι κερδίζει και πάλι την εκτίμηση των οπαδών, κάτι που φυσικά τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

«Είναι πολύ όμορφο να απολαμβάνεις το χειροκρότημα των οπαδών, όπως συνέβη μετά το γκολ μου απέναντι στη Νάπολι το Σάββατο. Πάντα είχα τη μεγαλύτερη εκτίμηση για τους οπαδούς. Προφανώς όσα έγιναν δε μπορούν να διαγραφούν, όμως θα δώσω τα πάντα για τη Γιουβέντους. Ελπίζω μια μέρα να ακούσω την κερκίδα να τραγουδάει το όνομα μου, όπως γινόταν παλιά», τόνισε αρχικά. .

Εκτός των άλλων, ο 31χρονος αμυντικός, σχολίασε και τη δυναμική της φετινής ομάδας, τονίζοντας πως΅«Είναι η δυνατότερη Γιουβέντους που έπαιξα ποτέ. Η νοοτροπία στην προσέγγιση των παιχνιδιών έχει αλλάξει. Τουλάχιστον στα χαρτιά, όλα μοιάζουν πιο εύκολα. Έχουμε μεγαλύτερη θέληση, αυταπάρνηση και πείνα. Υπάρχει μεγάλος δρόμος ακόμη στη σεζόν και παρότι όλα μοιάζουν εύκολα μέχρι στιγμής, δε θα είναι πάντα έτσι. Περιμένουμε το Δεκέμβριο, που θα είναι ένας σημαντικός μήνας για εμάς».

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x