Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με την ΑΕΚ, φρόντισε (σε αντίθεση με τους περισσότερους Ιταλούς δημοσιογράφους) να στηρίξει τον Βιντσέντζο Μοντέλα, όμως τόνισε και τα σημεία στα οποία χωλαίνει η Μίλαν.

«Τα δύο παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ ήταν περίεργα, μας μάρκαραν με μαν-του-μαν στο περισσότερο μέρος του γηπέδου και μας πίεζαν παντού με εξαίρεση στην άμυνα. Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά κερδίσαμε έναν πολύτιμο βαθμό και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Σασουόλο», τόνισε στο Sky Sport Italia.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός των Ροσονέρι υπογράμμισε πως δουλεύει εντατικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε φυσική και ψυχολογική κατάσταση ώστε να φτάσει στα επίπεδα που ο ίδιος επιθυμεί, ωστόσο η χθεσινή του εμφάνιση τον άφησε ικανοποιημένο. Ο Μοντέλα βρήκε έναν υπερασπιστή στο πρόσωπο του Μπονούτσι: «Βλέπω μεγάλη ποιότητα σε αυτή την ομάδα, όμως στερούμαστε χαρακτήρα και αυτοπεποίθησης. Χρειαζόμαστε να πάρουμε αποτελέσματα να φέρουμε πίσω τον ενθουσιασμό που είχαμε το καλοκαίρι».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ