Ιταλία

Μπονούτσι: «Λάθος μου που άφησα τη Γιουβέντους».

Λανθασμένη χαρακτήρισε ο Λεονάρντο Μπονούτσι την επιλογή του να αφήσει τη Γιουβέντους για τη Μίλαν, ενώ παραδέχτηκε πως το όνειρό του είναι να προπονήσει τους «μπιανκονέρι».

Μετανιωμένος για την απόφασή του να αφήσει τη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, σε δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος ανέφερε:«Έγιναν κάποια πράγματα τους τέσσερις τελευταίους μήνες μου στη Γιουβέντους, τα οποία "πλήγωσαν" την υπερηφάνεια μου και με επηρέασαν σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην είμαι τόσο καλός».

Και συνέχισε λέγοντας: «Με το πέρασμα του χρόνου και βλέποντάς το από διαφορετική οπτική γωνία, κατάλαβα ότι το να φύγω από τη Γιουβέντους ήταν λάθος απόφαση. Μόνο με τη φανέλα της αποδίδω το καλύτερο που μπορώ».

Ο Ιταλός αμυντικός, στη συνέχεια, δεν έκρυψε ότι μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, θα ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική: «Το όνειρό μου είναι να προπονήσω μια μεγάλη ομάδα, γιατί όχι και τη Γιουβέντους. Γι’ αυτό πολλές φορές παρατηρώ τα μυστικά διάφορων προπονητών, που προσπάθησαν να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό μου».

Τέλος, ο 31χρονος διεθνής αμυντικός κατέληξε: «Το χάρισμα ενός προπονητή είναι η ευστροφία του. Αυτό του επιτρέπει να μπορεί να ελέγχει τα αποδυτήρια ενός μεγάλου συλλόγου».

Επιμέλεια: Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x