Αγγλία

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να «πιάσει» τη Σίτι; Πάντως έχει ξαναγίνει!

Είναι οι 15 αγωνιστικές αρκετές, προκειμένου να αλλάξουν τα σχέδια για το ποιος θα πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή της Πρέμιερ Λιγκ;

Το αήττητο της Μάντσεστερ Σίτι σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο, με την ήττα της στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ με 4-3.

Συνδυαστικά, με την εύκολη επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Στόουκ, η διαφορά μεταξύ τους μειώθηκε στους 12 βαθμούς.

Είναι οι 15 αγωνιστικές αρκετές, προκειμένου να αλλάξουν τα σχέδια για το ποιος θα πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή της Πρέμιερ Λιγκ;

Η ιστορία στην Αγγλία έχει να μαρτυρά πως κάτι αντίστοιχο έχει επαναληφθεί παλαιότερα και ως γνωστόν το παρελθόν είναι το μέλλον του παρόντος. Ανατροπές, με τους συλλόγους να βρίσκονται στους μείον 12 βαθμούς από την κορυφή και εν τέλει να πραγματοποιούν εκρηκτικό δεύτερο γύρο και να κατακτούν το πρωτάθλημα, δίνουν ελπίδες στους «κόκκινους διαβόλους».

Μάλιστα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που το κατάφερε τη σεζόν 1995-1996, αν και βρισκόταν τέτοια εποχή στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δώδεκα βαθμούς από τη Νιουκάστλ του Κέβιν Κίγκαν που έμοιαζε ικανή να πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα από το 1927. Η πορεία της άρχισε να φθίνει μετά τον Ιανουάριο, με τους «κόκκινους διαβόλους» να «κλείνουν» την ψαλίδα. Η Γιουνάιτεντ κέρδισε στα 12 από τα τελευταία 15 ματς και οι «καρακάξες» δεν άντεξαν την πίεση, χάνοντας στα πέντε από τα 8 τελευταία ματς. Έτσι το πρωτάθλημα, πήγε στη Γιουνάιτεντ με τέσσερις βαθμούς διαφορά.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x