Γαλλία

Μπορεί και χωρίς Νεϊμάρ η Παρί

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας εξασφάλισε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία παρότι αγωνίστηκε χωρίς το Νεϊμάρ επικράτησε της Μαρσέιγ με 3-0.

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας και έτοιμη να υπερασπιστεί το… στέμμα της είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι παριζιάνοι παρότι αγωνίστηκαν στη σκιά της ανακοίνωσης του χειρουργείου του Νεϊμάρ, δεν έδειξαν να επηρεάζονται και έχοντας σε τρομερό βράδυ τον Ντι Μαρία (δύο γκολ), επικράτησαν εύκολα της Μαρσέιγ με 3-0 σφραγίζοντας την παρουσία τους στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο Αργεντινός ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης με ωραίο δεξί σουτ το οποίο έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μανταντά δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα (1-0).

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν και στο δεύτερο μέρος με τον Ντι Μαρία να μπαίνει φορτσάτος από τα αποδυτήρια και με ένα τυχερό γκολ να δίνει μαξιλαράκι ασφαλείας (2-0) στην Παρί.

Το κερασάκι στην… τούρτα ήρθε να βάλει στο 80’ ο Έντισον Καβάνι, ο οποίος αξιοποίησε ιδανικά το άψογο σερβίρισμα-κεφαλιά του Ντράξλερ και με σουτ στην κίνηση έδωσε στη νίκη της ομάδας του διαστάσεις θριάμβου (3-0).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x