Stoiximan Super League

Μποροβήλος: «Η ομάδα δέχεται επίθεση. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου στην παρουσίαση του νέου προπονητή του Αστέρα Τρίπολης.

Εκτενή αναφορά στην κριτική που ασκείται στον Αστέρα Τρίπολης έκανε ο πρόεδρος του, Γιώργος Μποροβήλος στην παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας. Χαρακτήρισε τα όσα λέγονται και γράφονται για την ομάδα ως «εκ του πονηρού επίθεση» υπογραμμίζοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

«Δεν τρέφουμε αυταπάτες, δε ζούμε στο παρελθόν, ούτε θυμόμαστε τις στιγμές που παρελθόντος όταν είμαστε σε δυσκολίες. Όμως δεν πρέπει και να τις ξεχνάμε. Γιατί αν ξεχνάμε το παρελθόν μας, κάνουμε λάθη όταν η ομάδα βρίσκεται στα δύσκολα», σχολίασε.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μποροβήλος:

"Όταν ξεκινάει μια ποδοσφαιρική περίοδος, κάθε ΠΑΕ, και όχι μόνο ο Αστέρας, ξεκινάει με όνειρα και στόχους και φυσικά σε όποια ενέργεια προβαίνει, είτε αφορά σε έμψυχο δυναμικό είτε τεχνικό επιτελείο γίνεται για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα

Πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε έτσι και όπως αντιλαμβάνεστε αυτό που συνήθως συμβαίνει και δε μπορεί να γίνει διαφορετικά , είναι η αντικατάσταση προπονητή. Προφανώς δεν είμαστε αυτοί που θα πούμε ότι ο προπονητής έφταιγε για όλα και ότι για αυτό το λόγο γίνεται η αντικατάσταση. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να δούμε ακριβώς τι πρέπει να βελτιωθεί για να είναι ο Αστέρας εκεί που τον έχουμε ονειρευτεί , αλλά δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα, μπορούμε ακόμα και τώρα να το πούμε, καινούργια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, παρότι πορεύεται για τον ενδέκατο συνεχόμενο χρόνο στην κορυφαία κατηγορία, η μοναδική στην Πελοπόννησο που εκπροσωπείται στη Super League και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Δε θέλω να πω τι έγινε σε άλλες ομάδες της Πελοποννήσου, όταν υπήρξαν αγνώμονες.

Ο Αστέρας πήγε τέσσερις φορές στην Ευρώπη, σε τελικό Κυπέλλου , σε δύο ημιτελικούς, πήγε δύο φορές σε ομίλους του Europa League και έφερε τεράστια ονόματα του ποδοσφαίρου στην Τρίπολη. Δεν τρέφουμε αυταπάτες, δε ζούμε στο παρελθόν, ούτε θυμόμαστε τις στιγμές που παρελθόντος όταν είμαστε σε δυσκολίες. Όμως δεν πρέπει και να τις ξεχνάμε. Γιατί αν ξεχνάμε το παρελθόν μας, κάνουμε λάθη όταν η ομάδα βρίσκεται στα δύσκολα. Όλα αυτά τα χρόνια, ο κύριος Μπάκος και ο κύριος Καϋμενάκης συνεχίζουν να επενδύουν στην ομάδα, παρότι, όπως ξέρετε, οι φίλαθλοι οι οποίο έρχονται στο γήπεδο δεν είναι αυτοί στον αριθμό που θα άξιζε η πορεία του Αστέρα. Παρόλα ταύτα, εμείς συνεχίζουμε να πορευόμαστε για το καλό της ομάδας, η τιμολογιακή πολιτική των εισιτηρίων διαρκείας είναι ένα κλικ πριν το τζάμπα.

Τα εισιτήρια διαρκείας δεν φτάνουν ούτε για μια καλή μεταγραφή στις ακαδημίες της ομάδας, ούτε για τη λειτουργία της, μιας και στα τμήματα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι χρηματοδοτούνται από τον Αστέρα και γενικά η ομάδα χτίζεται για τη νέα δεκαετία. Και άλλες φορές ο Αστέρας είχε κακό ξεκίνημα, και θυμίζω την πρώτη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ ο Αστέρας είχε ένα βαθμό στις πρώτες τρεις αγωνιστικές . Ακόμα είμαστε στην αρχή. Είναι άδικο και εκ του πονηρού η ομάδα να δέχεται επίθεση, η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

Όποιος αγαπάει την ομάδα, και νομίζω ότι οι φίλαθλοι που έρχονται στο γήπεδο την αγαπούν, πρέπει να το αποδεικνύουν στα δύσκολα. Καλωσορίζουμε στον Αστέρα το Σάββα Παντελίδη, ένα προπονητή με λαμπρή πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο , όπως και το βοηθό του Άκη Βάβαλη, οι οποίοι αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της ανάκαμψης της ομάδας και το βάρος να την οδηγήσουν στο δρόμο των επιτυχιών".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x