Stoiximan Super League

Μποροβήλος: «Να σταθεροποιηθούμε στην ελίτ των ομάδων της Ευρώπης»

Με δήλωσή του στο σαίτ της ΠΑΕ ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος ευχαρίστησε τους φίλους του συλλόγου και τόνισε τη σιγουριά του για σταθεροποίηση της ομάδας στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Η ήττα στην Πράγα σήμανε και τον αποκλεισμό του Αστέρα Τρίπολης από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος ευχαρίστησε εκείνους που ακολούθησαν τις αποστολές στα εκτός έδρας παιχνίδια και σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητά του πως έρχονται ακόμη καλύτερες μέρες για τους Αρκάδες.

Η δήλωση:

Με την ευκαιρία της αναμέτρησης που έδωσε η ομάδα μας στην ΠΡΑΓΑ για το Europa League, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι ακολούθησαν την ομάδα, σε αγώνα ή αγώνες, μακριά από την Τρίπολη.

Οι στιγμές που ζήσαμε και ζούμε όλοι μαζί είναι πολύ δυνατές και το ευχαριστώ γίνεται ακόμη πιο θερμό από τη στιγμή που η στήριξη στην ομάδα γίνεται σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας.

Με τη δύναμη που αντλούμε από όλους εσάς τους φιλάθλους μας, είμαστε σίγουροι ότι θα κατακτήσουμε και νέες κορυφές στο άμεσο μέλλον, έτσι ώστε ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας να σταθεροποιηθεί στην ελίτ των ομάδων της Ευρώπης...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιώργος Μποροβήλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x