Ισπανία

Μπόρχα Μαγιοράλ: «Ανήκω στη Ρεάλ, αλλά θέλω να παίζω»

Απόφαση για το μέλλον του αναμένεται να πάρει, σύμφωνα με δηλώσεις του, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ-21 Ισπανίας και επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπόρχα Μαγιοράλ.

Τις επόμενες ημέρες φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει το πού θα αγωνίζεται ο 22χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπόρχα Μαγιοράλ, την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, ενώ εξήγησε ότι βασικό κριτήριο επιλογής του θα είναι ο χρόνος συμμετοχής.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή ανήκω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και οφείλουμε να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Εμείς (αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές Κ-21 της Ισπανίας) θέλουμε να παίζουμε και να επωφεληθούμε απ’ αυτό», υπογράμμισε ο Μπόρχα Μαγιοράλ.

Ο Μαγιοράλ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Λεβάντε ως δανεικός από τη «βασίλισσα», καταγράφοντας 29 συμμετοχές και τρία γκολ. Ακόμη, σημείωσε δύο γκολ στα τελικά του πρόσφατου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-21, όπου και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x