Γαλλία

Μπουφόν: «Αγαπώ τη Γιούβε, αλλά η Παρί μου ξαναέδωσε ενθουσιασμό»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποκάλυψε σε γαλλικό Μέσο πως θα αγαπάει για πάντα τη Γιουβέντους, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν του ξαναέδωσε κάτι πολύ σημαντικό.

Σε δηλώσεις του σε γαλλικό Μέσο, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ρωτήθηκε για τη μέχρι πρότινος ζωή του στο Παρίσι, αλλά και τη σχέση του με τη Γιουβέντους.

Όπως αποκάλυψε ο 41χρονος, η μεταγραφή του στη Παρί απομάκρυνε τον αρνητισμό από εκείνον και του έχει ξαναδώσει τον ενθουσιασμό που είχε χάσει.

«Η ζωή στο Παρίσι είναι πολύ ωραία. Μετά από 40 χρόνια άνεσης, ήρθε η ώρα για μία αλλαγή που θα βάλει τον εαυτό μου πίσω στο παιχνίδι, τόσο στο γήπεδο, όσο και στη ζωή. Επέλεξα τη Παρί γιατί ήθελα να πάω σε έναν μοναδικό και μεγάλο σύλλογο. Μπορεί να φαίνεται αστείο σε μερικούς, αλλά το να μάθεις μία ξένη γλώσσα διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες» ανέφερε ο Ιταλός τερματοφύλακας.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τη σχέση του με τη Γιουβέντους, ο «Τζίτζι» απάντησε με μία ατάκα. «Με τη Γιούβε είμαστε σαν παλιόφιλοι. Τη λατρεύω και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Ο χωρισμός μας δεν επηρέασε καθόλου τη σχέση μας. Υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση». τόνισε.

Βέβαια, ο σπουδαίος γκολκίπερ δεν άφησε ασχολίαστο το μέλλον του. «Ονειρεύομαι τον εαυτό μου να είναι 80 χρονών, να αγωνίζεται με το νούμερο «1» στη πλάτη και με μία μαγκούρα στο χέρι. Από την άλλη, όλα μπορούν να τελειώσουν αύριο. Δεν θέτω όρια γιατί δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει η μοίρα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x