Champions League

Μπουφόν:«Είμαστε αρκετά τυχεροί που αντιμετωπίζουμε πρωταθλητές όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο»

Δηλώσεις για την ήττα (3-0) κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το Champions League έκανε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους δύο σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την άποψη του στην ιστοσελίδα της Γιουβέντους, εξέφρασε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα και επίσης μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Xαρακτηριστικά τόνισε: «Για τους παίκτες που είναι συνηθισμένοι να κερδίζουν και να πρωταγωνιστούν στους περισσότερους αγώνες, είναι ενοχλητικό να χάνεις με τέτοιο τρόπο» και πρόσθεσ «πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να επιστρέψουμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τα επερχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Champions League. Aν θέλεις να κάνεις ένα καλό παιχνίδι ή να προσπαθήσεις να κερδίσεις κόντρα σε αυτές τις τρεις-τέσσερις κορυφαίες ομάδες που αντικειμενικά έχουν ξεχωριστούς παίκτες και ανώτερες ομάδες, πρέπει να διατηρείς μια συγκεκριμένη συνέπεια και μία ένταση στο παιχνίδι σου. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να παίζουμε με αυτοπεποίθηση και ηρεμία, κάτι που χάσαμε εξαιτίας του πλεονεκτήματος τους».

Στην συνέχεια στάθηκε στην ποιότητα του Μέσι: «Στη Γιουβέντους είμαστε αρκετά τυχεροί που αντιμετωπίζουμε πρωταθλητές όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο και πρέπει να καταλάβουμε τι σημαίνει πραγματικά αυτό, καθώς στην Ιταλία λείπει η αντίληψη του επιπέδου τους»

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x