Ιταλία

Μπουφόν: «Ελπίζω ο Σάρι να μείνει στη Γιουβέντους»

Τον προπονητή της Γιουβέντους, Μαουρίσιο Σάρι, υπερασπίστηκε ο τερματοφύλακας των «μπιανκονέρι», Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σχετικά με τη σφοδρή κριτική που δέχεται και συνέστησε υπομονή.

Ασπίδα προστασίας προς το πρόσωπο του Μαουρίσιο Σάρι ύψωσε ο έμπειρος γκολκίπερ της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σχετικά με την έλλειψη εμπιστοσύνης που δείχνει μερίδα φιλάθλων σε εκείνον. Επιλέον, ζήτησε να πρυτανεύσει η λογική και να του δοθεί πίστωση χρόνου.

«Ήταν αναγκαίο να υπάρξει μια αλλαγή στην θέση του προπονητή. Όμως απαιτείται χρόνος. Ήταν σωστό να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό προκειμένου να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ελπίζω ο Σάρι να παραμείνει στην ομάδα, διότι εφόσον αυτό συμβεί θα σημαίνει ότι έχει κατακτήσει κάτι», δήλωσε.

Μπορεί η Γιουβέντους έπειτα από 24 αγωνιστικές να είναι με βραχεία κεφαλή στην κορυφή της Serie A έχοντας 57 βαθμούς, ωστόσο η μάχη για το scudetto αναμένεται συναρπαστική (στο -1 είναι η Λάτσιο και στο -3 η Ίντερ).

Σχετικά με την κούρσα του πρωταθλήματος ο 42χρονος πορτιέρε, επεσήμανε: «Εάν η Ίντερ προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, δηλαδή στους «16» πιθανότατα η Λάτσιο να εξελιχθεί στην πιο επικίνδυνη διεκδικήτρια του τίτλου. Θα παίζει μονάχα τα Σάββατα ή τις Κυριακές και θα είναι πιο ξεκούραστη».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x