Γαλλία

Μπουφόν: «Γι’ αυτό και αποφάσισα να φύγω από την Παρί»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τζιανλουίτζι Μπουφόν για την αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμεν.

Τον λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν έκανε γνωστό ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μιλώντας στην ιταλική, Corriere dello Sport.

«Η Παρί μου είχε πει εδώ και πέντε μήνες ότι στο τέλος της σεζόν θα έπαιρνα τον ρόλο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα στην ομάδα. Από τον Ιανουάριο είχε πολύ καιρό μπροστά μου για να το σκεφτώ και κατέληξα στην απόφαση ότι αυτό δεν μου ταίριαζε. Άφησα αρκετά χρήματα για να μην συνεχίσω εκεί και την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο 41χρονος τερματοφύλακας και στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον του.

«Είμαι όπως ακριβώς το προηγούμενο καλοκαίρι. Πάρα πολύ ήρεμος, χαλαρός. Μπορεί όλα να τελειώσουν σε 12 μήνες ή σε 15 μέρες. Έχω κάποιες καλές προτάσεις, αλλά αν δεν βρω το κίνητρο που ψάχνω, τότε ίσως χαρίσω στον εαυτό μου ένα χρόνο. Ένα χρόνο εκμάθησης. Θα ήθελα να παρακολουθήσω σχολή προπονητών, ή να σπουδάσω διοίκηση αθλητισμού, θέλω να βελτιώσω τα αγγλικά μου. Θέλω να αποκτήσω τα εφόδια και να κρατήσω όλες τις επιλογές για το μέλλον ανοικτές», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x