Champions League

Μπουφόν: «Μακράν καλύτερη ομάδα του κόσμου η Ρεάλ, αλλά πρέπει να πιστεύουμε»

Ο αρχηγός της Γιουβέντους αποθέωσε τη «βασίλισσα» και τον Ρονάλντο.

Ο Τζίτζι Μπουφόν περιμένει πολύ δύσκολο έργο για τη Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League απέναντι στη Ρεάλ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη Marca.

«Η Ρεάλ είναι ανώτερη από τη Γιουβέντους. Δεν το λέω εγώ, αλλά η ιστορία και οι αριθμοί. Η αντίπαλός μας έχει κάτι ξεχωριστό και ξέρει πώς να κατακτά το Champions League. Είναι η κορυφαία ομάδα του κόσμου με διαφορά. Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει; Τα τρία Champions League την τελευταία τετραετία τα λένε όλα», τόνισε ο αρχηγός των «μπιανκονέρι».

Πάντως πρόσθεσε: «Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τη Ρεάλ, είναι το φαβορί, αλλά το ζευγάρι είναι στο 50-50 πριν αρχίσει. Πρέπει να έχουμε φιλοδοξίες και πίστη. Η Γιουβέντους είναι επίσης μεγάλη ομάδα και ξέρει να κατακτά τίτλους».

Όσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο; «Θαυμάζω απεριόριστα τον Ρονάλντο, έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά μέσα στα χρόνια. Αποδείχτηκε πως είναι και πολύ έξυπνος. Αλλάζοντας θέση τα τελευταία χρόνια ξοδεύει παραπάνω ενέργεια και είναι πραγματικός δολοφόνος στο σκοράρισμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x