Stoiximan Super League

Μπούσης: «Είμαι υπερήφανος για εσάς, όχι για όσα έγιναν χτες από τους οπαδούς» (video)

Ο Μιχάλης Μπούσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του ΟΦΗ, αλλά και τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το μήνυμα του Μιχάλη Μπούση για τον ΟΦΗ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ απευθύνθηκε σε τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και γενικότερα στους εργαζόμενους των Κρητικών στο περιθώριο της κοπής της πίτας. Τυχεροί ήταν ο χαφ της ομάδας, Μιγκέλ Μεγιάδο, φυσιοθεραπευτής, Γιώργος Κασαπάκης και ο Γιάννης Σαμαράς.

Δήλωσε υπερήφανος για την πορεία της ομάδας, ενώ καταδίκασε τα όσα δυσάρεστα σημειώθηκαν από πλευρά οπαδών στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την πορεία που έχουμε μέχρι τώρα. Με έχετε κάνει περήφανο. Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες. Ελπίζω να παραμείνουμε υγιείς. Ξέρω ότι κάποιοι αντιμετωπίζετε τραυματισμούς αλλά αυτά είναι δυστυχως μέρος του αθλήματος. Είμαι περήφανος για όλους σας. Για τη διοίκηση, για το προσωπικό. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και σας εύχομαι τα καλύτερα. Ας τελειώσουμε τη σεζόν δυνατά γιατι ξέρω πως το έχετε μέσα σας. Έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα και εσείς έχετε καταφέρει πολλά, τα οποία πολλοί δεν τα περίμεναν.

Το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε σε σχέση με το πως ήμασταν πέρυσι, όταν αναλάβαμε μαζι με τον Γιάννη (Σαμαρά), τον Γιώργο (Σαμαρά) και τον Ηλία (Πουρσανίδη), οφείλεται κυρίως σε σας και στις προσπάθειες σας μέσα στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ που είστε η καρδιά της ομάδας. Ευχαριστώ που καταβάλλετε τόσο μεγάλη προσπάθεια κάθε μέρα στις προπονήσεις και για τον τρόπο που φέρεστε στην καθημερινότητα σας. Εχει μεγάλη σημασία αυτό για τις αξίες που πρεσβεύουμε.

Δεν είμαι περήφανος για κάποια πράγματα που έγιναν χθες με τους οπαδούς μας, αλλά ευελπιστώ πως θα αλλάξουμε την κουλτούρα που υπάρχει στην Ελλάδα και θα ασχολούμαστε αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο.

Καλή χρονιά σε όλους, εύχομαι τα καλύτερα σε εσας και τις οικογένειά σας. Καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x