Champions League

Μπούσκετς: «Ο Μάλκομ είναι σπουδαίος παίκτης»

Για το παιχνίδι με την Ίντερ μίλησε ο Σέρχιο Μπούσκετς, κάνοντας ειδική αναφορά στον Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Μάλκομ.

Σε ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια της χθεσινής (6/11) βραδιάς στο Champions League, η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Ίντερ στο «Τζουσέπε Μεάτσα».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπλαουγκάνα» ήταν ο Μάλκομ που πέτυχε το πρώτο του γκολ σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα των Καταλανών. Μάλιστα ο 21χρονος επιθετικός χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ξεσπώντας σε κλάματα κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρχιο Μπούσκετς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο στράικερ, τονίζοντας πως δουλεύει σκληρά και ήταν μια δικαίωση για αυτόν το γκολ που πέτυχε. Επιπλέον αναφέρθηκε και στην απουσία του Λιονέλ Μέσι από τον αγώνα με τους «νερατζούρι», λόγω τραυματισμού στον ώμο.

«Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι αν και στο δεύτερο μέρος μας πίεσαν αρκετά. Προηγηθήκαμε στο παιχνίδι όμως μας ισοφάρισαν με ένα ανόητο γκολ. Θέλαμε τη νίκη για να είμαστε οι πρωτοπόροι του ομίλου. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες. Αμυνθήκαμε πολύ καλά αλλά χωρίς επιτυχία στο τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ανοιχτοί στην άμυνα» δήλωσε αρχικά ο 30χρονος μέσος και συμπλήρωσε πως: «Ο Μάλκομ είναι σπουδαίος παίκτης. Δουλεύει σκληρά για να παίζει περισσότερο και το γκολ που πέτυχε του είναι σημαντικό για εκείνον. Όταν τραυματίστηκε ο Μέσι χάσαμε λίγο την ισορροπία μας. Πάντως όλοι κάναμε ένα βήμα μπροστά και όταν επιστρέψει θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x