Stoiximan Super League

Μπουτάρης: «ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα συμπεριφέρονται προκλητικά στον Ηρακλή»

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την στάση των Αρχών απέναντι στα προβλήματα τόσο της ΠΑΕ όσο και του ΓΣ Ηρακλής ο Γιάννης Μπουτάρης, μετά από συνάντηση που είχε με την επιτροπή σωτηρίας του «γηραιού».

Θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ηρακλή πήρε ο Γιάννης Μπουτάρης, μετά από συνάντηση που είχε με την επιτροπή σωτηρίας του «Γηραιού».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε απαράδεκτη την στάση που έχουν κρατήσει οι ποδοσφαιρικές Αρχές στο θέμα που έχει προκύψει, ενώ τόνισε πως τα χρέη του σωματείου θα πρέπει να βαραίνουν αυτούς που τα έχουν δημιουργήσει.

«Ενημερώθηκα από τα παιδιά που συμμετέχουν στην προσπάθεια. Όσα μου είπαν, μου έκαναν εντύπωση. Ο Ηρακλής είναι από τα αρχαιότερα σωματεία της πόλης. Ιδρύθηκε πριν από την απελευθέρωση της πόλης και αυτά που άκουσα, πραγματικά, μου προξένησαν μεγάλη εντύπωση -για να μην πω κάτι χειρότερο. Είναι προκλητικός ο τρόπος που συμπεριφέρεται η ΕΠΟ και η Super League στο θέμα της ΠΑΕ. Είναι απαράδεκτο να αλλάζουν οι κανονισμοί. Το ακόμα χειρότερο είναι η καθυστέρηση υιοθέτησης για το θέμα του ΓΣ Ηρακλής, όπου τα χρέη δεν θα πρέπει να πέφτουν στη νέα διοίκηση, αλλά σε αυτούς που τα δημιούργησαν. Δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό, πρέπει το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του και να ξεφύγει από τις ίντριγκες που δημιουργούνται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x