Μπουτάρης: «Υπερβολική η στάση του Ολυμπιακού»

Υπερβολική χαρακτήρισε την αντίδραση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι που δεν διεξήχθη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μπουτάρης. Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε πως το ζητούμενο είναι ο κόσμος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει εκ νέου στα γήπεδα.

«Πιστεύω ότι οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Σε ό,τι αφορά τη διακοπή του αγώνα της Τούμπας, εκτιμώ ότι υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού, η οποία προκάλεσε εύλογο προβληματισμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, ο οποίος έχει να κάνει με την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ελπίζω τουλάχιστον ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εξυγίανση του χώρου, την οποία εξαγγέλλουν όλοι τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα, έτσι ώστε ο κόσμος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα», είπε στην ιστοσελίδα thestival.gr.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ