Europa League

Μπουχαλάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Επιτέλους μας ήθελε η μπάλα»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπαμ και Κάτω».

Μια ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη και πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη.

Ο άσος των ερυθρολεύκων μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία των Πειραιωτών και επισημαίνοντας ότι χθες, απλώς «η μπάλα μας ήθελε περισσότερο».

«Από το πρώτο ματς με την Μπέτις στη φάση των ομίλων και γενικά σε όλα τα παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Πώς είμαστε μια ομάδα που θέλει να παίζει μπάλα και να πηγαίνει πάντα για τη νίκη. Αυτό κάναμε και χθες», τόνισε –αρχικά- ο διεθνής μέσος και συνέχισε:

«Κόντρα στη Μίλαν μπήκαμε να κάνουμε αυτό που έχουμε πει από την αρχή της σεζόν. Απλώς, επιτέλους, η μπάλα να ήθελε περισσότερο από ό,τι στα άλλα παιχνίδια. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα σε όλους τους τομείς και χθες το δείξαμε. Ξέραμε ότι θα δημιουργήσουμε τις φάσεις αλλά αυτό που θέλαμε ήταν να σκοράρουμε. Το πρώτο μας μέλημα ήταν να μην δεχθούμε γκολ», αναφέρει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ο οποίος χαρακτήρισε κατάλληλη τη στιγμή που ήρθε το 1-0.

«Στο 60ο λεπτό ήταν το κατάλληλο σημείο για το 1-0. Μετά κάναμε το 2-0, δεχθήκαμε το γκολ, αλλά αντιδράσαμε. Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι η Μίλαν δεν ήταν η ομάδα που κάθισε και περίμενε».

Σχετικά με τη συνέχεια και την κλήρωση για τη φάση των 32 ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τόνισε...

«Όσο χαρήκαμε-χαρήκαμε. Ξέρουμε ότι η διοργάνωση αλλάζει. Όλες οι ομάδες εδώ είναι καλές. Θα ήταν καλύτερο να έχουμε τύχει μια ανταγωνιστική ομάδα. Κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο έτσι κι αλλιώς. Και τα παιχνίδια είναι τον Φεβρουάριο. Με αυτές τις ομάδες τα πάμε καλύτερα»...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x