Stoiximan Super League

Μπραντάο: «Γιατί όχι την έκπληξη στο πρωτάθλημα»;

Ο σκόρερ του τέρματος του Λεβαδειακού, με το οποίο οι Βοιωτοί σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά το τέλος του ματς.

Μετά από 16 μήνες, το μεγάλο όπλο του Λεβαδειακού, ο Μπραντάο βρήκε δίχτυα και με αυτό το τέρμα του η ομάδα του Ανιγκό πήρε την πρώτη της νίκη στην φετινή Super League και μάλιστα εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το τέρμα που πέτυχα αλλά και για τη νίκη, να συνεχίσουμε με αυτή τη φιλοσοφία. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το σημερινό αποτέλεσμα, άλλαξε όλη η φιλοσοφία της ομάδας. Βάλαμε ένα σημαντικό γκολ, παίξαμε πολύ καλά σε αυτά τα πρώτα τέσσερα ματς και πρέπει να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Έχουμε πολλή δουλειά στις προπονήσεις».

Σε ερώτηση σχετική με τις εντυπώσεις του για το πρωτάθλημα ο έμπειρος φορ τόνισε: «Όταν ο Ζοσέ Ανιγκό με πήρε και μου είπε να έρθω, δεν το σκέφτηκα. Μου είπε πως θα φτιάξουμε δυνατή και καλή ομάδα. Βρήκα καλούς παίκτες, προπονητή, καλή φιλοσοφία ομάδας. Είμαστε έτοιμοι όλοι για ένα καλό πρωτάθλημα, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε με πολλή δουλειά. Γιατί να μην κάνουμε την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα;».


Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x