Stoiximan Super League

Μπράνκο: «Ο Ολιβέιρα αισθάνεται ωραία και θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, μίλησε στο Radio Renascenca και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σέρζιο Ολιβέιρα.

Για την περίπτωση παραμονής του Σέρζιο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου του Βορρά», Μάριο Μπράνκο, ο οποίος τόνισε πως ο Πορτογάλος μέσος αισθάνεται ωραία στη Θεσσαλονίκη και θέλει να συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριο Μπράνκο:
- Για την περίπτωση παραμονής του Σέρζιο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε οψιόν αγοράς, η οποία είναι πολύ υψηλή για τον ΠΑΟΚ (σ.σ. 12 εκατομμύρια ευρώ). Παρ’ όλα αυτά, ξέρω ότι ο Σέρζιο Ολιβέιρα είναι χαρούμενος. Εάν τον ρωτήσετε, θα έλεγε ότι θέλει να μείνει. Θα το σκεφτούμε όμως μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη συνέχεια θα δούμε τι δυνατότητες έχουμε να κινηθούμε μεταγραφικά, όσον αφορά την επόμενη περίοδο. Έχουμε έναν φιλόδοξο ιδιοκτήτη, που έχει την ικανότητα να φτάσει σε επίπεδο Champions League. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας γιατί η ομάδα δεν έχει παίξει ακόμα στους ομίλους της διοργάνωσης. Η επιθυμία μας είναι να κρατήσουμε τον Ολιβέιρα. Στο τέλος της περιόδου θα αποφασίσουμε με την Πόρτο».

- Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια είναι ίνδαλμα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Έπαιξε εδώ, πήγε στη Βόλφσμπουργκ και επέστρεψε. Μιλά άπταιστα ελληνικά, παντρεύτηκε Ελληνίδα και είναι ένας μεγάλος αρχηγός. Είναι ένας από τους κύριος συντελεστές του τίτλου».

- Για την ιστορική σημασία της κατάκτησης του τίτλου από τον ΠΑΟΚ: «Η πόλη περίμενε 34 χρόνια αυτόν τον τίτλο. Εδώ και πολλά χρόνια ο πρωταθλητής έβγαινε μόνο από την Αθήνα. Η Θεσσαλονίκη ξύπνησε με καλή διάθεση μετά από την ιστορική αυτή νίκη. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε για το νταμπλ. Θα είναι κάτι ιστορικό, χωρίς προηγούμενο για τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x