Ισπανία

Μπραχίμ Ντίαθ: «Θέλω να μείνω στην Ρεάλ για πολλά χρόνια»

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε ο Μπραχίμ Ντίαθ ο οποίος άνοιξε το σκορ για την «βασίλισσα», στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Λογαριασμό στα γκολ με την Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε ο Μπραχίμ Ντίαθ, αφού με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια έβαλε τους «μερένχες» μπροστά στο σκορ στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια ακόμα. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για το καλύτερο δυνατό. Ήταν τιμή μου που χειροκροτήθηκα από τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι του κόσμου και ξέρω ότι γι’ αυτούς έχουν μεγάλη αξία τα γκολ και οι ασίστ, αφού η Ρεάλ είναι από τις πιο απαιτητικές ομάδες του κόσμου. Όπως είπα προηγουμένως, θέλω να μείνω για πολλά χρόνια», δήλωσε ο 19χρονος εξτρέμ.

«Ο Ζιντάν με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Έχω μάθει πάρα πολλά δίπλα του σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει», υποστήριξε ο Ισπανός όταν ρωτήθηκε για τον προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x