Champions League

Μπρένταν Ρότζερς: «Παίξαμε με 5 αμυντικούς. Πόσους να έβαζα; Εφτά;»

Απογοητευμένος αλλά ρεαλιστής ο προπονητής της Σέλτικ, δεν θα μπορούσε παρά να εκφράσει τον θαυμασμό του για τη γαλλική ομάδα.

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την Παρί Σεν Ζερμέν στον όμιλό σου, πρέπει να είσαι αισιόδοξος και να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο αλλά και το τέρμα… μισοάδειο.

Τα 7 γκολ που δέχθηκε η Σέλτικ είναι πολλά, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς στέκεται και στην θετική πλευρά των πραγμάτων: «Και με την Μπαρτσελόνα είχαμε δεχθεί 7 γκολ αλλά (απόψε) αισθάνθηκα πως υπήρχαν στιγμές που ήμασταν πολύ καλοί».

Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής εξέφρασε και τον θαυμασμό του για την ποιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν τονίζοντας πως: «Θα ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα αν δεν φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης» και συνέχισε: «Ήταν μια συνεχής απειλή και πέτυχαν κάποια εκπληκτικά γκολ».

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει το σχήμα με το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει την επιθετική γραμμή της Παρί αναρωτήθηκε: «Παίξαμε με πέντε παίκτες πίσω, τι να έκανα; Να έβαζα 7; Κάποιες φορές το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις το καπέλο στην ποιότητά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x