Stoiximan Super League

Μπρκιτς: «Είχα σώματα μπροστά μου στο γκολ του Λουντ»

Ο Ζέλικο Μπρκιτς περιέγραψε τι συνέβη στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού, όπου ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ φέρει μεγάλη ευθύνη. «Δεν ήμασταν καλοί σήμερα» πρόσθεσε.

Ο Ζέλικο Μπρκιτς αναφέρθηκε στο γκολ που δέχθηκε από το μακρινό σουτ του Λουντ (το οποίο διαμόρφωσε το 1-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ), δικαιολογώντας την τραγική αντίδρασή του στα σώματα που είχε μπροστά.

Οι δηλώσεις του Μπρκιτς στην κάμερα της NOVA

«Είναι δύσκολο να πούμε αν ήταν ένα από τα χειρότερα φετινά μας παιχνίδια στο επιθετικό κομμάτι, σίγουρα δεν ήμασταν αρκετά καλοί σε αυτό το κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε καλά, ήταν δυνατός στο δικό του μισό του γηπέδου και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού, ο Λουντ έκανε ένα καλό σουτ, είχα μπροστά μου σώματα, δεν μπόρεσα να δω καλά τη μπάλα και έτσι δέχθηκα αυτό το τέρμα.

Αν δούμε το τελικό αποτέλεσμα, αυτό το 1-0, είναι σίγουρα η φάση που έκρινε τον αγώνα. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί μέσα σε 90 λεπτά. Πολλά μπορούν να γίνουν, αλλά τελικά αυτό το γκολ του Παναθηναϊκού έκρινε το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε σημαντικό παιχνίδι και να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αναμέτρηση, προκειμένου να αντιστρέψουμε τα δεδομένα.

Είναι σίγουρα θετικό το ότι έχουμε ματς την Πέμπτη για το Europa League, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θέλουμε οπωσδήποτε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, το οποίο θα βοηθήσει ψυχολογικά τόσο εμάς όσο και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x