Αγγλία

Μπρούστερ στον ΣΠΟΡ FM: «Μου λείπει η Ελλάδα»

Νοσταλγία για τα χρόνια του στην Ελλάδα και τον Ιωνικό έδειξε ο Κρεγκ Μπρούστερ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Αφού πήρε η Λέστερ πρωτάθλημα, μπορεί η Πλίμουθ να αποκλείσει τη Λίβερπουλ», πρόσθεσε.

Υπήρξε ένας από τους επιθετικούς που άφησαν το στίγμα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν από 20 χρόνια με τη φανέλα του Ιωνικού. Ο Κρεγκ Μπρούστερ, από τη θέση του βοηθού προπονητή της Πλίμουθ πλέον, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και νοστάλγησε τα χρόνια του στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε στον μεγάλο αυριανό επαναληπτικό Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ.

Αναλυτικά, ο Κρεγκ Μπρούστερ μίλησε στον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Βάιο Τσούτσικα για:

-την εμπειρία του στον Ιωνικό: «Είχα πολλές φανταστικές στιγμές με τον Ιωνικό. Ήμασταν πέμπτοι δύο φορές στο πρωτάθλημα, βγήκαμε στην Ευρώπη και παίξαμε στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Όταν ήρθα σκεφτόμουν πως θα μείνω για ένα χρόνο, αλλά το απόλαυσα τόσο πολύ που έμεινα τελικά πέντε χρόνια. Θα ήταν ωραίο να ξαναδώ τον Ιωνικό στην πρώτη κατηγορία».

-τους συνοδοιπόρους του στην Ελλάδα: «Είχα μεγάλους προπονητές, όπως ο Μπλαχίν, ο Μαρκαριάν και ο Γκμοχ. Ο Μπλαχίν ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής, κορυφαίος στην Ευρώπη, ο Γκμοχ ήταν έξω καρδιά, ενώ ο Μαρκαριάν ήταν ο πιο ήσυχος. Είχα όμως και σπουδαίους συμπαίκτες, όπως τον Αντριόλι, τον Νταρακλίτσα και άλλους. Επίσης δεν ξεχνάμε τον φανταστικό πρόεδρο που είχαμε, τον συγχωρεμένο Νίκο Κανελλάκη. Ήταν ένα σπουδαίος άνθρωπος που έκανε θαύματα για τον Ιωνικό και τη Νίκαια».

-το αν επισκέπτεται πλέον την Ελλάδα: «Ερχόμουν για μια δεκαετία κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια επισκέπτομαι συχνά τα ελληνικά νησιά. Ακόμη μου λείπει πολύ η χώρα».

-την καριέρα του προπονητή: «Έπαιξα μέχρι και τα 42 κάνοντας ταυτόχρονα και τον προπονητή. Όμως η καλύτερη δουλειά στον κόσμο είναι να είσαι ποδοσφαιριστής».

-το αν η πρόκριση επί της Λίβερπουλ στο Κύπελλο είναι εφικτή: «Αφού η Λέστερ έκανε το θαύμα πέρσι στην Premier League, όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο επαναληπτικός είναι μεγάλο γεγονός για την κοινωνία μας, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι στη League One. Φυσικά υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι, καθώς ο σύλλογος είχε αντιμετωπίσει προβλήματα στο πρόσφατο παρελθόν».

-το πώς θα προσεγγίσει τακτικά το ματς η Πλίμουθ: «Δεν μπορούμε να τους δώσουμε πολλούς χώρους και πολλές ευκαιρίες, γιατί έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε πολύ οργανωμένοι και θα δούμε τι θα γίνει».

-τη μάχη του αγγλικού πρωταθλήματος: «Όλοι μιλούσαν για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Η Τσέλσι μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ άλλαξε τη διάταξή της και έκανε ένα φανταστικό σερί. Τώρα έχουν ένα πρόβλημα με τον Ντιέγκο Κόστα. Η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Τότεναμ πρέπει να συνεχίσουν την πίεση στην Τσέλσι. Η ουσία είναι πως η Γιουνάιτεντ και η Σίτι είναι αυτή τη στιγμή έξω από την τετράδα του Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x