Euro 2024

Σάντος: «Η πιο σημαντική νίκη που έχουμε πετύχει»

Άκρως ικανοποιημένος ήταν ο Φερνάντο Σάντος μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας με σκορ 1-0 επί της Σλοβακίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας αποκλειστικά στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι αυτή η νίκη είναι η πιο σημαντική που έχει πετύχει η Ελλάδα, ενώ απάντησε και στα όσα λέγονται για κακό θέαμα από πλευράς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Επιπλέον έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν στον αγώνα.

Άκρως ικανοποιημένος ήταν ο Φερνάντο Σάντος μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας με σκορ 1-0 επί της Σλοβακίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας αποκλειστικά στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι αυτή η νίκη είναι η πιο σημαντική που έχει πετύχει η Ελλάδα, ενώ απάντησε και στα όσα λέγονται για κακό θέαμα από πλευράς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Επιπλέον έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν στον αγώνα.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και για να το κάνεις αυτό σίγουρα πρέπει να έχεις και μια καλή παρουσία. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Σλοβακία. Αυτή η νίκη δείχνει το πάθος και την θέληση των παικτών και είναι η πιο σημαντική νίκη που έχουμε πετύχει. Με μπερδεύει πραγματικά όταν ακούω ότι δεν παίζουμε καλά γιατί σε καμία περίπτωση δεν είναι πάντα εύκολες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ωστόσο, έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο που υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Οι παίκτες έδωσαν μάθημα για το τι πάει να πει να μοχθείς για το αποτέλεσμα και αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήρθε εδώ και μας υποστήριξε»,δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ όσον αφορά το τι θα κάνει μετά από αυτό το παιχνίδι, είπε: «Το πρώτο πράγμα που θα κάνω σίγουρα είναι να ξεκουραστώ, μετά από αυτά τα πολύ δύσκολα παιχνίδια που δώσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x