Euro 2024

Αγγλία-Παναμάς: Έτοιμα για ιστορική πρόκριση τα «λιοντάρια»

Με την αναμέτρησης της Αγγλίας κόντρα στον Παναμά ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, με τα «λιοντάρια»

Για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια η Αγγλία κατάφερε να μπει νικηφόρα σε τελική φάση και θα επιχειρήσει να κάνει το «δύο στα δύο» κόντρα στον Παναμά, στην αναμέτρηση που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (15:00, ΕΡΤ 1 και sport-fm.gr).

Με το γκολ του Χάρι Κέιν στο τέλος του αγώνα με την Τυνησία οι Άγγλοι πήραν τους τρεις βαθμούς και θέλουν να επικρατήσουν των Παναμέζων, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή τους στους «16» της διοργάνωσης.

Από την πλευρά τους, οι «Canaleros» θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν τα «λιοντάρια» να πετύχουν τον στόχο τους, κάτι που έκαναν σε έναν βαθμό (ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο) απέναντι στους Βέλγους που τελικά επικράτησαν με σκορ 3-0.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ενώ ο Παναμάς είναι η 38η χώρα που αντιμετωπίζουν οι Άγγλοι σε τελική φάση του Μουντιάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «λιοντάρια» είναι αήττητα σε έντεκα σερί ματς (8 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ ο Κέιν έγινε ο πρώτος Άγγλος που πετυχαίνει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τον Γκάρι Λίνεκερ κόντρα στο Καμερούν το 1990.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Αγγλία: Πίκφορντ, Γοόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Λόφτους-Τσικ, Χέντερσον, Λίνγκαρντ, Γιάνγκ, Ράσφορντ και Κέιν.

Παναμάς: Πενέδο, Τόρες, Εσκομπάρ, Μουρίγο, Ντάβις, Γκόμες, Γοδόι, Κούπερ, Μπαρκένας, Ροντρίγκες και Πέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x