Euro 2024

Αποστασία Ραμπιό λόγω του αποκλεισμού του από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Άρχισαν τα όργανα στην Εθνική Γαλλίας, με τον Αντριέν Ραμπιό να αντιδρά στην απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντιντιέ Ντεσάμπ να τον αφήσει εκτός της 23άδας για το Μουντιάλ.

Μπορεί να έρχεται από «γεμάτη» σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Αντριέν Ραμπιό δεν έπεισε τον εκλέκτορα της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος προτίμησε στη θέση του τον Ενζονζί για την τελική του 23άδα. Ο 23χρονος μέσος των πρωταθλητών Γαλλίας τοποθετήθηκε στη λίστα των αναπληρωματικών, που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- και τα ονόματα των Μαρσιάλ, Λακαζέτ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Parisien, ο Ραμπιό αντέδρασε λόγω του αποκλεισμού του και έστειλε γράμμα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, στο οποίο σημειώνει την αντίθεσή του στην απόφαση του Ντεσάν κι ενώ ήταν μέλος των «τρικολόρ» ανελλιπώς την τελευταία διετία.

Επιπροσθέτως, ο 23χρονος εξέφρασε την απροθυμία του να λάβει σε οποιαδήποτε «υποχρέωση» της Εθνικής ομάδας, κάτι που αναμένεται να του αποφέρει βαριά τιμωρία από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x