Euro 2024

Αυτό θα είναι το ματς της πρεμιέρας του Μουντιάλ

«Μύρισε» για τα καλά Παγκόσμιο Κύπελλο! Η κλήρωση των ομίλων για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση ολοκληρώθηκε και μέσω αυτής έγινε γνωστό και το ματς της πρεμιέρας.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο άρχισε και μέσω της κλήρωσης των ομίλων έγινε γνωστή και η πρεμιέρα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Όπως γίνεται σε κάθε τουρνουά, στην πρεμιέρα θα αγωνιστεί η διοργανώτρια χώρα, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση η Ρωσία και αντίπαλός της στον Α’ όμιλο θα είναι η Σαουδική Αραβία.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουνίου με τη σέντρα να πραγματοποιείται στις 17:00 ώρα Ελλάδας, δηλαδή 18:00 ώρα Ρωσίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Λουζνίκι στη Μόσχα, χωρητικότητας 81.000 θέσεων.

Το ματς της Ρωσίας με τη Σαουδική Αραβία θα είναι και το μοναδικό της ημέρας, με το πλήρες πρόγραμμα να αρχίζει από τις 15 Ιουνίου, καθώς στο… μενού θα υπάρχουν τρεις αγώνες και συγκεκριμένα αυτός της Αιγύπτου κόντρα στην Ουρουγουάη για τον Α’ όμιλο και οι αναμετρήσεις Μαρόκο-Ιράν και Πορτογαλία-Ισπανία για τον Β’ όμιλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x