Euro 2024

Βέρνερ: «Μπορούμε ακόμα να κερδίσουμε το Μουντιάλ»

Την πίστη του ότι η Γερμανία μπορεί να πανηγυρίζει στο τέλος του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρά την ήττα από το Μεξικό, εξέφρασε ο Τίμο Βέρνερ.

Με το… αριστερό ξεκίνησε η Γερμανία τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ, με το Μεξικό να την υποχρεώνει σε μια απρόσμενη ήττα, με 1-0. Ωστόσο, η εν λόγω εξέλιξη δεν φαίνεται να πτοεί τον Τίμο Βέρνερ, με τον διεθνή επιθετικό της Ρωσίας μάλιστα να διατρανώνει την πίστη του ότι αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διοργάνωσης!

«Φυσικά και μπορούμε ακόμα να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε η Γερμανία και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αυτό είναι ξεκάθαρο. Μπορεί να συμβεί αυτό, να χάσεις ένα παιχνίδι, αλλά τώρα πρέπει να σηκωθούμε όσο πιο γρήγορα και να βρούμε την καλύτερη λύση», σχολίασε αρχικά ο Βέρνερ.

Και πρόσθεσε: «Είναι καλύτερο να χάσεις το πρώτο ματς παρά το τέταρτο ή το πέμπτο. Η Ισπανία έχασε το πρώτο της ματς στο Μουντιάλ στη Νότια Αφρική και κατέληξαν να γίνουν πρωταθλητές. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα μας, απέναντι στη Σουηδία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x