Euro 2024

Δεν αντάλλαξε τη φανέλα του ο Ρέμπιτς και «έκραξε» τον Οταμέντι

Έξαλλος ήταν με τους παίκτες της εθνικής Αργεντινής ο Άντε Ρέμπιτς, αρνούμενος να ανταλλάξει τη φανέλα του μετά το τέλος του αγώνα.

Καμία διάθεση να ανταλλάξει τη φανέλα του με κάποιον παίκτη της εθνικής Αργεντινής δεν είχε ο άσος της Κροατίας και σκόρερ του πρώτου γκολ στη μεταξύ τους αναμέτρησης, Άντε Ρέμπιτς.

Ο άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «goal.com» παραδέχθηκε ότι στην αρχή ήθελε να πάρει τη φανέλα του Μέσι, αλλά εξήγησε για ποιο λόγο το μετάνιωσε και δεν έκανε την παραμικρή κίνηση.

«Για να είμαι ειλικρινής, ήθελα τη φανέλα του Μέσι για τον φίλο μου, που είναι μεγάλος θαυμαστής του. Ωστόσο, οι Αργεντινοί μου έκαναν πολύ κακή εντύπωση και τελικά δεν θέλησα να κάνω καμία κίνηση.

Ειλικρινά, περίμενα πολλά περισσότερα. Τουλάχιστον από τους παίκτες που παίζουν στην Premier League, που παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Για παράδειγμα ο Νίκολας Οταμέντι, τον είδατε τι έκανε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Είμαι δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά τους και από την έλλειψη fair-play. Μην αναφέρω καν ότι μας προκαλούσαν. Πρέπει να ξέρουν να αντιμετωπίζουν και την ήττα», είπε μεταξύ άλλων ο Κροάτης εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x