Euro 2024

Δεν θέλουν στην εθνική Σουηδίας τον Ιμπραΐμοβιτς

Απάντηση φαίνεται να έδωσε ο δεύτερος τερματοφύλακας των Σουηδών, Καρλ Γιόχαν Γιόνσον στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς λέγοντας πως δεν είναι απαραίτητος για την ομάδα.

Αντιδράσεις προκάλεσε τελικά η συνέντευξη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην οποία δήλωσε πως δε υφίσταται Μουντιάλ χωρίς εκείνον και πως η Σουηδία τα χρωστάει όλα σε αυτόν.

«Θα πάω σίγουρα στη Ρωσία, τι Μουντιάλ θα ήταν χωρίς εμένα;», αναρωτήθηκε ο υψηλόσωμος επιθετικός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, που παραχώρησε το κανάλι των ΗΠΑ, «ABC», αφήνοντας να εννοηθεί πως η απόφαση για το αν θα αγωνιστεί εξαρτάται αποκλείστηκα από τον ίδιο.

Ωστόσο οι παίκτες της εθνικής ομάδας έχουν διαφορετική άποψη και συγκεκριμένα ο Καρλ Γιόχαν Γουόνσον απάντησε στη δήλωση αυτή λέγοντας:

«Είναι ένας εγωιστής, ένας ατομιστής ως άνθρωπος και ως παίκτης. Εμείς αντίθετα είμαστε μια ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν κληθεί θα παίξει καλά, αλλά θα πρέπει να αλλάξει εντελώς το παιχνίδι μας, γιατί τα πάντα θα πρέπει να υποτάσσονται σ 'αυτόν και στο παιχνίδι του. Ίσως, θα μας άξιζε να πάμε στην Ρωσία χωρίς αυτόν, με ένα καλά καθορισμένο σύστημα. Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο προπονητής θέλει να αλλάξει τα πάντα και πάλι».

Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x