Euro 2024

Γερμανία και Βραζιλία... μπλέξαμε!

Συνεχίζονται οι «βόμβες» στο Μουντιάλ, με την Γερμανία (κυρίως) και την Βραζιλία να μπαίνουν με το αριστερό στη διοργάνωση. Το πρόγραμμα της Δευτέρας που προμηνύει μπόλικο θέαμα!

Στραβά συνεχίζεται το Μουντιάλ για τα... βαριά χαρτιά της διοργάνωσης. Άσχημη τροπή, λοιπόν, επιφύλασσε η πρεμιέρα για δύο εκ των διεκδικητριών του τροπαίου, τις Γερμανία και Βραζιλία! Η μεν παγκόσμια πρωταθλήτρια έχασε από το Μεξικό(!), ενώ η «σελεσάο» πήρε μία... δόση χαράς, λόγω του «Χ» με την Ελβετία, την ώρα που η Σερβία του Πρίγιοβιτς και του Μιλιβόγεβιτς τέθηκε επικεφαλής του ομίλου με το καλημέρα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής άνοιξε με τους «πλάβι» να παίρνουν το τρίποντο κόντρα στην Κόστα Ρίκα με σκορ 1-0. Η αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Κολάροφ χάρισε τους τρεις βαθμούς στους γείτονές μας, οι οποίοι χωρίς να εντυπωσιάσουν έκαναν το αποφασιστικό βήμα για να «παίξουν» την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση με την Ελβετία. Σε όλη την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο άλλοτε ερυθρόλευκος, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, στο 90' μπήκε ο Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ, ενώ ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ μπήκε σαν αλλαγή στο 67' για τους Λατινοαμερικάνους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η σκυτάλη δόθηκε στη... βόμβα της ημέρας. Η κάτοχος του τροπαίου (και με το αλησμόνητο 7-1 στον τελικό του 2014), Γερμανία, υπέστη ήττα-σοκ από το Μεξικό και... τρέχει και δεν φτάνει. Ο Λοσάνο έγινε ο απόλυτος ήρωας μιας χώρας, πετυχαίνοντας στο 35' το μοναδικό τέρμα του αγώνα, το οποίο προκάλεσε... σεισμό (κυριολεκτικά) λόγω των τρελών πανηγυρισμών που ξέσπασαν. Αποτέλεσμα που δίνει στην ομάδα της Κεντρικής Αμερικής ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το πρόγραμμα της ημέρας έκλεισε με το Βραζιλία-Ελβετία. Άπαντες περίμεναν να δουν θέαμα από την παρέα του Νεϊμάρ, αλλά μάλλον απογοητεύτηκαν. Περισσότερο, όμως, απογοητεύτηκαν οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι που «κόλλησαν» στο 1-1 με την σκληροτράχηλη Ελβετία. Το μοναδικό φαλτσαριστό σουτ του Κουτίνιο έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού τη σελεσάο (20'), αλλά παρά το ότι προσωρινά απομάκρυνε το άγχος, στο 50' ο Ζούμπερ ισοφάρισε και το επανέφερε, με την ομάδα του Τίτε να μην μπορεί στον αρκετό χρόνο που απέμενε να βρει... αντίδοτο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις τη Δευτέρα. Η αρχή θα γίνει στις 15:00 όταν η... ελληνική Σουηδία αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα, με τον νικητή να πιάνει στην κορυφή το Μεξικό και να αγχώνει για τα καλά τη Γερμανία. Στις 16:00 το ξεκάθαρο φαβορί και πλήρως ποιοτικό Βέλγιο κοντράρεται με τον Παναμά για τον έβδομο όμιλο. Βέβαια, ας κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί είδαμε... πολλά με τα «φαβορί» ως τώρα! Ένα τέτοιο ρίχνεται στη μάχη στις 21:00, στο βραδινό ματς του προγράμματος. Η Αγγλία, που πάντα μπαίνει στις μεγάλες διοργανώσεις με στόχο κάτι... μεγάλο, αλλά τελικώς κάνει μια τρύπα στο νερό, παίζει κόντρα στην Τυνησία, η οποία επ' ουδενί δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Δευτέρας (18/6)

Σουηδία-Νότια Κορέα (15:00)
Βέλγιο-Παναμάς (18:00)
Τυνησία-Αγγλία (21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x