Euro 2024

Γκέντσογλου: «Έχει την ποιότητα να προκριθεί η Ελλάδα»

Η Κροατία είναι αυτή που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο η Ελλάδα έχει την ποιότητα να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας σύμφωνα με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Μπορεί η Κροατία να έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα, ωστόσο η Ελλάδα έχει μεγαλύτερη δυναμική συνολικά σύμφωνα με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στην Χάιντουκ Σπλιτ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ''slobodna dalmacija'', υποστήριξε πως οι Κροάτες είναι αυτοί που έχουν μικρό προβάδισμα πρόκρισης ωστόσο δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν τελικά η Ελλάδα καταφέρει να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Ελλάδα έχει μεγαλύτερη δυναμική ως ομάδα, ενώ η Κροατία έχει μεγάλη ποιότητα ατομικά, με κορυφαίους παίκτες, οι οποίοι παίζουν σε κάποια από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ. Όταν μάλιστα είναι σε φόρμα είναι δύσκολο να τους περιορίσεις, όμως είμαι πεπεισμένος πως η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία της. Αν έπρεπε να μιλήσουμε με πιθανότητες θα έλεγα πως η Κροατία έχει ένα μικρό προβάδισμα, ίσως 60-40.

Θα είναι δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν σε κατάμεστα γήπεδα και είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα στον Πειραιά θα είναι εξαιρετική. Είναι σημαντικό για την Ελλάδα να πετύχει ένα γκολ στο Ζάγκρεμπ, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης. Έχουμε την ποιότητα να το πετύχουμε και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τελικά τα καταφέρουμε. Με ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, νομίζω ότι θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να βρεθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x