Euro 2024

Γουίλσιρ: «Είμαι απίστευτα απογοητευμένος που δεν θα είμαι στο Μουντιάλ»

Την απογοήτευσή του για το ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο εξέφρασε ο Τζακ Γουίλσιρ.

Την 23μελής αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Από αυτή απουσιάζει το όνομα του Τζακ Γουίλσιρ, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στο Νησί. Την εξέλιξη αυτή μάλιστα δεν την περίμενε σε καμία περίπτωση, ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος για τον αποκλεισμό του.

«Δεν χρειάζεται να πω πως είμαι απίστευτα απογοητευμένος που έμεινα εκτός της αποστολής της εθνικής Αγγλίας για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο. Ένοιωθα ότι βρισκόμουν σε καλή κατάσταση και ήμουν δυνατός όλη τη σεζόν, οπότε πιστεύω πως θα έπρεπε να είμαι στην αποστολή.

Και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα άφηνα το στίγμα μου. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να σεβαστώ την απόφαση του προπονητή και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλη την ομάδα τα καλύτερα για το τουρνουά. Θα είμαι πάντα ένας οπαδός της Αγγλίας και θα υποστηρίζω τα παιδιά μαζί με το υπόλοιπο έθνος»
ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x