Euro 2024

Η Κολομβία του Χάμες, η αφέλεια της Σενεγάλης και η σ-έξι Αγγλία

Η Πολωνία είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που αποχαιρετά οριστικά και αμετάκλητα το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως προέκυψε από την 11η μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο η Κολομβία έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και έδειξε ότι είναι εδώ και μάλιστα πολύ δυνατή.

Η ομάδα του Πέκερμαν στον άτυπο τελικό του 8ου ομίλου, επικράτησε της Πολωνίας με σαρωτική εμφάνιση που το τελικό σκορ τα λέει όλα (3-0) και παράλληλα, αφού η ίδια έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, έστειλε... σπίτι της την Πολωνία, που έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα της φετινής διοργάνωσης που αποχαιρετά κάθε ελπίδα να βρεθεί στους «16». Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν φυσικά ο Χάμες Ροντρίγκες, που μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έδωσε δύο ασίστ στους συμπαίκτες του.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Σενεγάλη και Ιαπωνία δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν από σήμερα την παρουσία τους στους «16», αφού έμειναν στο 2-2, αποτέλεσμα που αφήνει τους Αφρικανούς με μια πικρία, καθώς κατάφερε δύο φορές να βρεθούν μπροστά στο σκορ, χωρίς τελικά να μπορέσουν να τελειώσουν τη δουλειά. Οπότε, όλα μένουν ανοιχτά εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής, εκεί που η Ιαπωνία θα αντιμετωπίσει την αδιάφορη Πολωνία και η Κολομβία τη Σενεγάλη.

Τέλος, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής, η Αγγλία δεν είχε αυτή τη φορά καρδιοχτύπια όπως στην αναμέτρηση με την Τυνησία και με σαρωτική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, διέσυρε τον Παναμά με 6-1, με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει χατ-τρικ και να φτάνει στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ στο φετινό Μουντιάλ. Δεν τίθεται, φυσικά, ζήτημα, αφού η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είναι στους «16» με τις δύο νίκες της.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας πλέον συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις, δύο για τον πρώτο και δύο για τον δεύτερο όμιλο, με κοινή ώρα έναρξης, αφού πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Ουρουγουάη και Ρωσία θα κοντραριστούν με έπαθλο την 1η θέση, αφού έχουν ήδη περάσει, ενώ Ισπανία (4), Πορτογαλία (4) και Ιράν (3) θα παλέψουν για δύο θέσεις.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (25/6)

1ος όμιλος

Ουρουγουάη – Ρωσία (17:00)
Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος (17:00)

2ος όμιλος

Ιράν – Πορτογαλία (21:00)
Ισπανία – Μαρόκο (21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x