Euro 2024

Ιέρο: «Δεν θα γκρεμίσουμε όσα χτίζαμε δύο χρόνια»

Ενωτικό μήνυμα από τον Φερνάντο Ιέρο για την εθνική Ισπανίας.

Έτοιμος να διαχειριστεί την κρίση που ξέσπασε στις τάξεις της εθνικής Ισπανίας μετά την αποχώρηση του Χουλέν Λοπετέγι δήλωσε ο Φερνάντο Ιέρο. Ο διάδοχός του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος απηύθυνε έκκληση για ενότητα και εστίαση στους αγώνες.

«Είναι μια πρόκληση, ξέρω τις συνθήκες και η δουλειά που έκανε ο Λοπετέγι ήταν εξαιρετική. Ήταν μια γρήγορη απόφαση και δεν μπορούσα να πω όχι, γιατί δεν θα μου το συγχωρούσα», δήλωσε για την προαγωγή του σε θέση πρώτου προπονητή.

«Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη δουλειά δύο χρόνων σε δύο μέρες και δεν θα γκρεμίσουμε ό,τι χτίζαμε. Η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει η ίδια. Στόχος μας είναι το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε πολύ να κάνουμε ένα εξαιρετικό Μουντιάλ. Θα είναι λάθος αν σκεφτόμαστε το παρελθόν. Θεωρώ πως έχουμε καλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι που συμβαίνει μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, είναι σπουδαίοι επαγγελματίες και ώριμοι άνθρωποι. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι για τον κοινό στόχο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x