Euro 2024

Ίσκο: «Υπήρξε ένα πισωγύρισμα, αλλά προχωρήσαμε ενωμένοι»

Χαρακτήρα και δύναμη στις αντιξοότητες εμφάνισε η Ισπανία στο ματς με την Πορτογαλία όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ίσκο.

Ομάδα με καρδιά και υπερηφάνεια χαρακτήρισε την εθνική Ισπανίας ο Ίσκο.

Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης σε δηλώσεις του ανάφερε πως οι φούριας ρόχας στο παιχνίδι με την Πορτογαλία έδειξαν πως είναι δυνατοί και πως μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες που τους παρουσιάζονται.

Αναλυτικά:

«Αυτή η ομάδα έχει καρδιά, υπερηφάνεια και διάθεση να πετύχει πράγματα. Είμαστε πιο δυνατοί μέσα από τις αντιξοότητες. Υπήρξε ένα πισωγύρισμα, αλλά η ομάδα προχώρησε μένοντας ενωμένη. Το είδαμε στο πρώτο ματς. Δεν καταθέσαμε ποτέ τα όπλα, ακόμη κι όταν δεχθήκαμε γκολ στο τέταρτο λεπτό. Αυτό δείχνει τι αξίζει αυτή η ομάδα, ότι δεν αποδέχεται ποτέ την ήττα».

Για το προσεχές παιχνίδι με το Ιράν:
«Θα κρίνει το μέλλον μας σε αυτό το Μουντιάλ. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε από τα πρώτα λεπτά, αλλά λογικά αυτό δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να μείνουμε πιστοί μέχρι θανάτου στο παιχνίδι που μας χαρακτηρίζει. Πρέπει να παίξουμε με πολλές πάσες και να κρατήσουμε τη μπάλα. Αν παίζουμε γρήγορα από τη μία πλευρά στην άλλη, θα έρθουν οι ευκαιρίες και ελπίζω ότι θα σκοράρουμε γρήγορα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x